Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Sun Bio-Sun x 15 pl.

Sun Bio-Sun x 15 pl.

SUN WAVE PHARMA

101023585

Produs nou

Compoziție
Streptococcus faecalis T-110  30 milioane
Clostridium butyricum TO-A  2 milioane
Bacillus mesentericus TO-A  1 milion
Lactobacillus sporogenes  50 milioane
Administrare
Daca stiti ca sunteti sensibil la schimbarile alimentare sau ale apei, incepeti sa luati BIO-SUN cu 2 zile inainte de plecarea in concediu (cate 3 capsule pe zi pentru adulti sau 3 plicuri pe zi pentru copii) si continuati in aceleasi doze si in primele 3 zile de concediu.
Daca ati luat BIO-SUN in trusa medicala de concediu, incepeti sa-l luati imediat ce observati ca dumneavoastra sau copiii dumneavoastra aveti scaune mai moi sau scaune diareice, sunteti balonat sau apar dureri de burta moderate (cate 3-6 capsule BIO-SUN pe zi pentru adulti sau 3 plicuri BIO-SUN pe zi pentru copii, timp de 5-7 zile). Daca simptomatologia este mai severa, adresati-va imediat unui medic. La copii se poate administra de la varsta de 3 luni.
in cazul
 administrarii concomitent cu antibiotic, se recomanda un interval de 2-3 ore intre administrarea Bio-Sun si antibiotic.
Se poate administra femeilor insarcinate sau care alapteaza deoarece dezvoltarea si proliferarea speciilor bacteriene din compozitia Bio-Sun se face doar in tubul digestiv, preparatul nefiind absorbit sistemic.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Sun Bio-Sun x 15 pl.

Sun Bio-Sun x 15 pl.

Produse asemănătoare

Derulati