Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Magnerot 500 mg x 50 cpr.

Magnerot 500 mg x 50 cpr.

WORWAG PHARMA

104048001

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
Un comprimat contine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35
mmol sau 32,8 mg magneziu) si excipienti: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloz
a sodica celuloza microcristalin a amidon de porumb, povidona K 30, lactoza monohidrat,
ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.
Indicații
Magnerot® este indicat în profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.
Contraindicații
Magnerot nu trebuie utilizat daca exista hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa si la oricare dintre excipientii produsului. De asemenea,Magnerot nu trebuie utilizat daca functia renala este afectata sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Reacții adverse
Administrarea unor doze mari poate cauza aparitia scaunelor moi sau a diareei, ce dispar dupa reducerea dozei zilnice administrate.

Supradozaj :
Daca functia renala este indemna, intoxicatiile cu magneziu apar foarte rar, iar în cazul administrarii Magnerot® sunt putin probabile.
În cazul producerii intoxicatiei cu magneziu s-au observat simptome centrale (greata, varsaturi, letargie, bloc vezical, constipatie, paralizie respiratorie) si cardiace (afectarea conducerii atrio-ventriculare si propagarii excitatiei ventriculare) precum si efecte asemanatoare curarizantelor asupra conducerii neuromusculare.
Intoxicatia cu magneziu trebuie tratata prin administrare intravenoasa de calciu (100-200 mg Ca2+ timp de 5-10 minute). Hemodializa, dializa peritoneala si ventilatia mecanica pot fi, de asemenea, necesare.
Administrare
Daca nu va este prescris altfel, administrarea, timp de o sa pt o mana , a cate 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi, trebuie sa fie suficienta pentru refacerea depozitelor de magneziu. in continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1,5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi, cu putin lichid.
Durata tratamentului trebuie sa fie de cel putin 6 saptamani, insa Magnerot poate fi administrat si timp mai indelungat.
Precauții
-Sarcina si alaptarea :
Utilizarea Magnerot® în perioada de sarcina sau alaptare nu este contraindicata. Dimpotriva, administrarea de produse ce contin magneziu este indicata în aceaste perioade.

Daca este utilizat concomitent cu produse ce contin fer, trebuie luat în considerare faptul ca magneziul poate afecta absorbtia de fer. În acest caz se indica respectarea unui interval de 2-3 ore între administrarea de produse ce contin magneziu sau fer. Acelasi lucrul este valabil pentru administrarea concomitenta a tetraciclinelor si a florurii de sodiu.
Prezentare
Cutie x 50 comprimate

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Magnerot 500 mg x 50 cpr.

Magnerot 500 mg x 50 cpr.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati