Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Dacia Plant Bitter 50 Plante Cu Ganoderma x 500 ml

Dacia Plant Bitter 50 Plante Cu Ganoderma x 500 ml

DACIA PLANT

100056230

58,67 lei

Produs nou

In stoc

Atentie: Stoc limitat!

Compoziție
Reteta originala din 49 de plante de leac si Ganoderma
Contraindicații
Gravide, lehuze si copii sub 7 ani, conform sfatului medicului
Administrare
INTERN: se ia cate 1 lingurita diluata in 100ml de apa, de 3 ori pe zi, inainte de masa. Prima doza se ia dimineata, cu jumatate de ora inainte de micul dejun.
La persoanele care prezinta afectiuni ale colecistului si/sau hepatice, dupa administrarea dozei de preparat diluat in apa, se ramane in pozitia culcat, pe partea dreapta, vreme de 10 minute.
EXTERN: Se aplica preparatul pe zona afectata cu ajutorul unui tampon de vata sau se fac spalaturi cu o solutie diluata (1 lingurita la 50-100ml apa).
Pentru tratarea eczemelor infectioase grave, precum si a altor afectiuni localizate in profunzime se aplica o compresa cu acest preparat vreme de 30-60 de minute, dupa care pielea se lasa sa se usuce. Eventual se poate aplica un unguent adecvat, pentru completarea tratamentului.
Compresele folosite in starile gripale, se realizeaza prin stropirea cu bitter a unei batiste umede si se aplica in jurul gatului sau pe talpi. Pentru copii, dozele sunt reduse in functie de varsta, la jumatate sau sfert din doza recomandata pentru adulti (concentratia aproximativa este de 1 lingurita la 20-50 ml apa)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Dacia Plant Bitter 50 Plante Cu Ganoderma x 500 ml

Dacia Plant Bitter 50 Plante Cu Ganoderma x 500 ml

Produse asemănătoare

Derulati