Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Cal-D-Vita x 60 tb.

BAYER SCHERING

100008834

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
Un comprimat masticabil contine calciu 600 mg sub forma de carbonat de calciu si vitamina D6 400 U.I. sub forma de concentrat de colecalciferol pulbere. Cal-D-Vita se prezinta sub forma de comprimate mastecabile
Contraindicații
Nu utilizati Cal-D-Vita in urmatoarele cazuri: - hipersensibilitatea la oricare dintre constituenti; - in cazul prezentei excesive de calciu in sange si urina; - imobilizare pe termen lung insotita de hipercalciurie si/sau hipercalcemie; - litiaza calcica; fenilcetonurie la fructoza (datorita prezentei sorbitorului); copii sub 6 ani.
Administrare
Pentru stabilirea modului de administrare al produsului adesati-va medicului. Doza recomandata este de 1-2 comprimate masticabile Cal-D-Vita pe zi. In cazul unei doze zilnice de 2 comprimate, acestea se administreaza in doua prize dimineata si seara. Se administreaza pe cale orala. Se mesteca. Medicamentul este destinat adultilor. In cazul in care considerati ca efectul este prea slab sau prea puternic, adresati-va medicului sau farmacistului. In cazul intoxicatiei acute apare hipercalciurie si hipercalcemie manifestate prin: greata, voma, polidipsie, pliurie, constipatie. Supradozajul cronic cu vitamina D3 poate conduce la dezvoltarea calcificarilor vasculare si tisulare datorita hipercalcemiei. Se intrerupe tratamentul cu calciu si vitamina D3 si se rehidrateaza pacientul. Daca ati uitat sa luati o doza, nu luati o doza dubla pentru a compensa doza omisa. Au fost raportate reactii adverse de tipul: - hipercalciurie si, in mod exceptional, hipecalcemie in cazul tratamentului prelungit cu doze mari; - tulburari gastrointestinale: constipatie, flatulenta, greata, durere epigastrica, diaree. Adresati-va medicului sau farmacistului in cazul in care apar reactii adverse care nu sunt mentionate in prospect.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Cal-D-Vita x 60 tb.

Cal-D-Vita x 60 tb.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati