Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Femicur x 30 cps.

Femicur x 30 cps.

SCHAPER & BRUMMER

101002547

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
O capsula contine: 4 mg de extract uscat de fructe de vitex agnus castus (7-13:1). Agent de extractie: ethanol 60% (m/m). Alte ingrediente: sirop de glucoza, lactoza monohidrat, talc, amidon, stearat de magneziu, siliciu coloidal, gelatina, sodium laurilsulfat, apa purificata, agenti de colorare (dioxid de titaniu, oxid rosu de fier).
Contraindicații
Nu va administrati Femicur capsule:
daca aveti cunostinta de hipersensibilitate (reactie alergica) la fructele de vitex agnus castus sau fata de un alt ingredient din compozitia produsului
cand sunteti diagnosticat cu tumori ale glandei hipofize, tumori maligne ale sanilor
in timpul sarcinii si alaptarii.
In experimentele pe animale secretia lactata a fost diminuata dupa administrarea extractului de vitex agnus castus.
Administrare
Intotdeauna Femicur capsule se administreaza exact cum este prezentat in aceste instructiuni. Daca nu sunteti sigura, verificati impreuna cu medicul sau farmacistul dumneavoastra.
Se adminstreaza o capsula (corespunzatoare la 40 mg produs vegetal) o data pe zi, nemestecata, impreuna cu un pahar cu apa. Tratamentul trebuie administrat pentru cateva saptamani (minim trei luni) pana cand tulburarile se amelioreaza sau dispar.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Femicur x 30 cps.

Femicur x 30 cps.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati