Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Sun Galafor Forte x 30 cps.

Sun Galafor Forte x 30 cps.

SUN WAVE PHARMA

100045233

Produs nou

Compoziție
Allium sativum, pueraria tuberosa, trigonella foenum graecum, withania somnifera, euphorbia hirta, leptadenia reticulata.Galafor contine o combinatie de 6 plante (pulbere si extract) eficiente pentru stimularea lactatiei.Produsul are efect galactogog, stimuleaza galactopoeza prin cresterea nivelului de prolactina, reduce stresul si anxietatea: are efect tonic si nutrient pentru mama si copil.Laptele matern este cel mai important cadou facut nou-nascutului. OMS, Academia Americana de Pediatrie (AAP) si alte organizatii recomanda alimentatia sugarului exclusiv prin alaptare la san pana la varsta de 6 luni datorita multiplelor beneficii pe care le aduce copilului si mamei.Allium sativum, stimuleaza eliberarea de prolactina prin efect estrogenic.Are efect galactogog demonstrat, in parte explicat si de abilitatea de a da laptelui calitati senzoriale favorabile la care sugarul raspunde printr-un supt mai viguros.
Pueraria tuberosa stimuleaza eliberarea de prolactin prin efect estrogenic. Are de asemenea o valoare nutritiva inalta.Trigonella foenum graecum, este renumita pentru proprietatile galactogoge. Are si un efect tonic si revitalizant dtorita fapului ca este o sursa bogata de proteine si aminoacizi esentiali.Euphorbia hirta, efect galactogog cunoscut, este capabila sa creasca nivelul circulant de prolactina.Withania somnifera inlatura stresul si anxietatea si astfel asigura un flux lin al laptelui; este de asemenea foarte bogata in nutrienti si are efect rejuvenativ.
Leptadenia reticulata ,tonic general cu efect dovedit clinic de stimulare a lactatiei.
Administrare
2 capsule de 3 ori pe zi.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Sun Galafor Forte x 30 cps.

Sun Galafor Forte x 30 cps.

Produse asemănătoare

Derulati