Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Gaviscon Mentol x 16 cpr.

Gaviscon Mentol x 16 cpr.

RECKITT BENCKISER

o56488016

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
Un comprimat masticabil contine alginat de sodiu 250 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 133,5 mg si carbonat de calciu 80 mg, ca substante active.

Celelalte componente sunt manitol (E 421), macrogol 20000, copovidona, aspartam (E 951), aroma de menta, stearat de magneziu si acesulfam potasic.

Aceste comprimate nu contin zahar sau gluten.
Contraindicații
Nu luati acest medicament daca:
- stiti ca sunteti alergic la oricare dintre componente, deoarece foarte rar au aparut dificultati in respiratie si eruptii trecatoare pe piele (pentru lista completa vezi informatiile suplimentare).
Aveti grija deosebita inaintea tratamentului cu Gaviscon Mentol comprimate masticabile
Acest medicament contine sodiu (10,6 mmol per doza de patru comprimate) si calciu (3,2 mmol per doza de patru comprimate).
- Daca vi s-a recomandat sa urmati o dieta restrictiva privind vreuna dintre aceste doua saruri, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament.
Administrare
Pentru administrare orala. Mestecati bine inainte de inghitire.
Adulti, inclusiv varstnici, si copii cu varsta de 12 ani si mai mari: la aparitia simptomelor, luati doua pana la patru comprimate dupa masa si la culcare (maxim de patru ori pe zi).
Copii cu varsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.
Daca ati uitat sa luati o doza, nu este necesar sa luati o doza dubla data viitoare, ci sa continuati sa luati doza obisnuita la momentul potrivit.
Daca utilizati prea mult din acest medicament, este posibil sa va simtiti balonat. Este putin probabil sa va faca rau, dar va rugam adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Dupa ce ati luat Gaviscon Mentol comprimate masticabile
Daca simptomele persista dupa 7 zile de utilizare, adresati-va medicului dumneavoastra.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Gaviscon Mentol x 16 cpr.

Gaviscon Mentol x 16 cpr.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati