Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Additiva Magnesium 300 mg x 20 pl.

DR. SCHEFFLER

100000480

Produs nou

MAGNESIUM
Compoziție
1 pliculet contine 300 mg magneziu (corespunzator la 24,8 mval) Ingrediente: acid citric ca acidulant, carbonat de magneziu , citrat trisodic ca regulator de aciditate, amidon, oligofructoza, aroma de lamaie, aspartam si acesulfam-K pentru indulcire, ulei vegetal, riboflavina.
Administrare
A se bea de 1-2 ori pe zi continutul unui plic dizolvat intr-un pahar cu apa. Se amesteca usor. Rezulta o solutie revigoranta si placuta la gust care este totodata un important supliment alimentar in aprovizionarea controlata a organismului cu magneziu.
Aceasta se manifesta prin schimbari oscilante ale starii sanatatii precum si prin oboseala si epuizare, care apar dupa o puternica solicitare fizica si psihica (stres). Doza zilnica de magneziu recomandata este de 300 mg pana la 350 mg.
Persoanele active, sportivii, adolescentii, femeile insarcinate precum si persoanele varstnice au nevoie de un aport marit de magneziu .

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Additiva Magnesium 300 mg x 20 pl.

Additiva Magnesium 300 mg x 20 pl.

MAGNESIUM

Produse asemănătoare

Derulati