Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Sab Simplex 30 ml x 1 fl.

Sab Simplex 30 ml x 1 fl.

PFIZER

o07383002

Produs nou

DIMETICONUM

Compoziție
Substanta activa este simeticona, compusa din dimeticona 350 si dioxid de siliciu in proportiede 92,5:7,5. Un mililitru de suspensie orala contine simeticona 69,19 mg. Celelalte componente (excipientii) sunt:citrat de sodiu, acid citric monohidrat, ciclamat de sodiu, benzoat de sodiu, zaharina sodica, carbomer, metilhidroxipropilceluloza 50 cPs, aroma de zmeura, aroma de vanilie, apa purificata
Administrare
Sab Simplex suspensie este indicat in special pentru sugari, copii mici si persoane varstnice.
Daca nu sunt alte indicatii, se utilizeaza urmatoarele doze:
Sugari: se adauga in fiecare biberon 15 picaturi (0,6 ml) Sab Simplex suspensie. Sab Simplex suspensie este usor miscibil cu alte lichide, de exemplu lapte. La sugarii care sunt alaptati, Sab Simplex suspensie poate fi administrat cu o lingurita inainte de alaptare.
Copii mici: 15 picaturi (0,6 ml) in timpul sau dupa mese. Daca este necesar, se mai pot administra 15 picaturi inainte de culcare.
Copii de scoala si adulti: in tratamentul balonarilor si senzatiei de satietate se recomanda urmatoarele doze:
* scolari: 20-30 picaturi (0,8-1,2 ml)
* adulti: 30-45 picaturi (1,2-1,8 ml)
Aceste doze se administreaza la fiecare 4-6 ore si pot fi repetate la nevoie.
Sab Simplex se administreaza cel mai bine dupa mese sau inainte de culcare. Flaconul se agita bine inainte de intrebuintare!

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Sab Simplex 30 ml x 1 fl.

Sab Simplex 30 ml x 1 fl.

DIMETICONUM

Produse asemănătoare

Derulati