Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Rennie Spearmint x 24 cpr. mast.

Rennie Spearmint x 24 cpr. mast.

BAYER SCHERING

151391003

16,90 lei

Produs nou

Acest produs nu poate fi comandat online

Compoziție
Substante active: Un comprimat masticabil contine carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) si carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).
excipienti: Un comprimat contine, de asemenea, zahar 475 mg, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, aroma Spearmint, zaharina sodica.
Administrare
Adulti si copii peste 12 ani:
1–2 comprimate masticabile RENNIE SPEARMINT, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.
Nu utilizati doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de catre medicul dumneavoastra. in cazul in care considerati ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Nu utilizati RENNIE SPEARMINT o perioada indelungata doar daca aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Rennie Spearmint x 24 cpr. mast.

Rennie Spearmint x 24 cpr. mast.

Produse asemănătoare

Derulati