Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Dulcopic 7.5 mg / ml x 15 ml

Dulcopic 7.5 mg / ml x 15 ml

BOEHRINGER

142253001

Produs nou

NATRII PICOSULFAS

Compoziție
100 ml solutie orala in picaturi contin picosulfat de sodiu monohidrat 0,75 g si excipienti: metil-p-hidroxibenzoat de sodiu, sorbitol solutie 70%, acid clorhidric 38% pana Ia pH 6,5 - 7,5, apa purificata.
Contraindicații
DULCOPIC este contraindicat la pacientii care sufera de ileus, ocluzie intestinala, cu abdomen acut chirurgical (inclusiv apendicite); afectiuni inflamatorii intestinale acute, in stari de deshidratare severa, colita toxica, megacolon toxic, greata si varsaturi, insuficienta cardiaca congestiva, staza gastrica.
Este, de asemenea, contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate cunoscuta la picosulfat de sodiu sau la oricare dintre excipientii produsului.
Administrare
Adulti si copii peste 10 ani: doza recomandata este de 10-20 picaturi DULCOPIC (5 -10 mg picosulfat de sodiu) la nevoie.

Copii intre 4 si 10 ani:
doza recomandata este de 5-10 picaturi DULCOPIC (2,5 - 5 mg picosulfat de sodiu) la nevoie.

Copii sub 4 ani:
doza recomandata este de 250 mcg picosulfat de sodiu/kg (1/2 picatura solutie/kg).

DULCOPIC trebuie administrat seara, efectul aparand in dimineata urmatoare.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Dulcopic 7.5 mg / ml x 15 ml

Dulcopic 7.5 mg / ml x 15 ml

NATRII PICOSULFAS

Produse asemănătoare

Derulati