Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Dulcolax 5 mg x 30 drj.

Dulcolax 5 mg x 30 drj.

SANOFI - AVENTIS

o63950001

Produs nou

Compoziție
Un drajeu gastro-rezistent contine bisacodil 5 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb uscat si solubil, glicerol 85 %, stearat de magneziu, zahar, talc, guma arabica, dioxid de titan (E171), eudragit L100 si S100, dibutilftalat, macrogol 6000, oxid galben de fer (E172), ceara alba, ceara carnauba, shellac.
Contraindicații
DULCOLAX 5 mg este contraindicat la pacienti cu ileus, obstructie intestinala (sindroame ocluzive sau subocluzive), abdomen acut chirurgical inclusiv apendicita, boli inflamatorii acute intestinale si in deshidratari devere.

Este de asemenea, contraindicat la pacienti cu hipersensibilitate la bisacodil sau la oricare dintre excipientii produsului.
Administrare
Daca nu exista prescriptie medicala, urmatoarele doze sunt recomandate:
Constipatie
Drajeuri gastro-rezistente

Adulti si copii peste 10 ani: 1-2 drajeuri gastro-rezistente (5-10 mg) pe zi

Copii intre 4-10 ani: 1 drajeu gastro-rezistent (5 mg) pe zi

Pentru ca evacuarea sa se produca in dimineata urmatoare, drajeurile gastro-rezistente se vor administra seara. Se vor inghiti intregi cu un lichid adecvat. Nu se vor administra impreuna cu lapte sau cu antiacide.

In pregatirea procedurilor diagnostice si preoperatoriu
Pentru utilizarea bisacodilului in vederea pregatirii pacientului pentru examen radiologie al abdomenului sau preoperator, se va asocia administrarea drajeurilor gastro-rezistente cu cea a supozitoarelor, in scopul realizarii unei evacuari complete la nivelul intestinului.
Doza recomandata pentru adulti este de 2-4 drajeuri gastro-rezistente, administrate seara inainte de culcare.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Dulcolax 5 mg x 30 drj.

Dulcolax 5 mg x 30 drj.

Produse asemănătoare

Derulati