Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Imodium 2 mg x 6 cps

Imodium 2 mg x 6 cps.

JOHNSON&JOHNSON

54351001

Produs nou

Compoziție
Capsule continand loperamida hidrocl. 2 mg
Indicații
Imodium este indicat in tratamentul simptomatic al diareei acute si cronice.
In cazul pacientilor cu ileostomie, produsul poate fi utilizat atat pentru a reduce numarul si volumul scaunelor, cat si pentru a mari consistenta acestora 
Contraindicații
Rectocolita hemoragica (puseuri acute), risc de colectazii; 
Atentie! Imodium nu substituie medicatia antibacteriana in diareea infectioasa.
Administrare
Adulti si copii peste 5 ani
Diaree acuta: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii, urmate de o capsula dupa fiecare emisie consecutiva de scaune lichide.

Diaree cronica: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii; aceasta doza initiala va fi ajustata pana la obtinerea a 1-2 scaune solide/zi, ceea ce de regula se realizeaza de obicei cu o doza de intretinere de 1-6 capsule/zi.

Doza maxima pentru diaree acuta si cronica este de 8 capsule/zi pentru adulti; la copii ea se va corela cu greutatea corporala: 3 capsule/20 kg.
Precauții
Imodium nu se utilizeaza:

-    ca tratament de fond in dizenteria acuta caracterizata prin scaune cu sange si stari febrile grave.
-    la pacienti cu colita ulceroasa acuta sau colita pseudomembranoasa asociata tratamentului cu antibiotice cu spectru larg.
-    in situatii in care trebuie evitata inhibarea peristaltismului. Tratamentul trebuie intrerupt prompt daca se instaleaza constipatie, distensie abdominala sau subileus. 
Prezentare
Cutie x 6 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Imodium 2 mg x 6 cps.

Imodium 2 mg x 6 cps.

Produse asemănătoare

Derulati