Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Eubiotic x 20 cps

Eubiotic x 20 cps.

LABORMED PHARMA

100028924

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
Fiecare capsula EUBIOTIC contine: culturi probiotice vii (Bifidobacterium BB-12 si Lactobacillus acidophilus LA-5) 1,4 x 10' CFU (unitati formatoare de colonii).
Excipienti: amidon de cartofi, celuloza microcristalina, glucoza anhidra (73 mg/capsula), stearat de magneziu, capsula (gelatina, dioxid de titan).
Contraindicații
Pacientii cu sindrom rar de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze EUBIOTIC  deoarece produsul contine glucoza ca excipient
Administrare
Cantitatea zilnica recomandata pentru adulti este de 1-2 capsule EUBIOTIC. Capsulele se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid aflat la temperatura camerei, preferabil in timpul meselor. Nu se recomanda administrarea EUBIOTIC cu lichide fierbinti sau cu alcool, deoarece acestea ar putea sa scada eficacitatea produsului.
Pentru refacerea florei intestinale afectata de antibiotice: 2 capsule pe zi, la 2-3 ore dupa administrarea antibioticului. Se foloseste pe intreaga durata a curei de antibiotic si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului.
Pentru reglarea tranzitul intestinal: in caz de diaree 1-2 capsule pe zi, in completarea unui regim dietetic adecvat. Se incepe utilizarea cat mai curand dupa debutul simptomatologiei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Eubiotic x 20 cps.

Eubiotic x 20 cps.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati