Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Redacib x 14 cpr. gastr.

Redacib x 14 cpr. gastr.

SANDOZ

100009851

Produs nou

Compoziție
Substanta activa este pantoprazol.Fiecare comprimat contine pantoprazol 20 mg (sub forma de pantoprazol sodic sesquihidrat).

Celelalte componente:Nucleu  -stearat de calciu,celuloza mcrocristalina,crospovidona(tip A),hidroxipropilceluloza(tip (EFX),carbonat de sodiu anhidru ,dioxid de siliciu coloidal anhidru;

Invelis:hipromeloza,oxid galben de fer(E172),macrogol 400,copolimer acid matacrilic-acrilat de til(1:1),polisorbat  80,Ponceau 4R lac de aluminiu(E124),galben de chinolina(E104),laurilsulfat de sodiu,dioxid de titan(E171),trietil citrat.
Administrare
Utilizati intotdeauna Redacib exact asa cum este recomandat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Luati un comprimat pe zi. Nu depasiti doza zilnica recomandata de 20 mg pantoprazol.
Trebuie sa luati acest medicament pentru cel putin 2-3 zile consecutiv. Opriti administrarea Redacib cand nu mai aveti simptome.
Puteti observa o ameliorare a simptomelor de reflux acid si arsuri in capul pieptului dupa numai o zi de tratament cu Redacib, dar acest medicament nu are ca scop ameliorarea imediata.
Daca nu observati nicio ameliorare a simptomelor dupa 2 saptamani de administrarea continua, adresati-va unui medic.
Nu utilizati Redacib comprimate mai mult de 4 saptamani fara sa va adresati medicului dumneavoastra.
Luati comprimatele inainte de masa, la aceeasi ora in fiecare zi. Trebuie sa inghititi comprimatul intreg cu apa. Nu mestecati sau spargeti comprimatul.
Redacib nu trebuie utilizat de copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Redacib x 14 cpr. gastr.

Redacib x 14 cpr. gastr.

Produse asemănătoare

Derulati