Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Zirfos 250 mg x 12 pl.

ALFA WASSERMANN

100005587

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
Aliatii Zir-Fos in refacerea bunei functionari a digestiei sunt:

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11, este cea mai comuna tulpina de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formula inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde adera la mucoasa intestinala, repopuleaza flora si usureaza eliminarea produsilor neabsorbiti.
Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight, este un zaharid patentat, nedigerabil si neabsorbabil, care ajunge nemodificat in colon, unde devine hrana specifica numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11.
Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atat de necesare bunei functionari a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos in cantitatile necesare aportului zilnic normal, respectand reglementarile in vigoare la nivel european.
Administrare
Zir-Fos poate fi utilizat de catre orice pacient, indiferent de varsta sau greutate. In plus, gustul placut de caramel il va face indragit de toti membrii familiei.

Doza recomandata este de 1 plic pe zi, la cel putin 2 ore dupa masa, sau intre doua administrari de antibiotic, daca este cazul.

Continutul unui plic se dizolva intr-un sfert de pahar de apa sau lapte si se administreaza imediat dupa preparare.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Zirfos 250 mg x 12 pl.

Zirfos 250 mg x 12 pl.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati