Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Infacol x 1 fl.

Infacol x 1 fl.

FOREST

101054577

Produs nou

SIMETICONUM

Compoziție
Substanta activa din acest medicament este simeticone.
Infacol, de asemenea, contine urmatoarele componente inactive:
Apa purificata, hipromeloza, aroma de portocala, zaharina de sodiu, hidroxibenzoat de metil (E218) si hidroxibenzoat de propil (E216).
Contraindicații
Inainte de a da Infacol
Daca veti crede ca bebelusul poate fi alergic la oricare dintre componentele enumerate mai sus, discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a-i administra Infacol.
Administrare
Infacol este foarte simplu de administrat, chiar si atunci cand copilul plange. Doza normala este de o picatura (0,5 ml), care trebuie sa se administreze inainte de fiecare masa. FLACONUL SE AGITA!
Este recomandat sa se utilizeze pe o perioada indelungata, pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Daca dupa 3 sau 4 zile colicile copilului inca persista, puteti dubla doza la doua picaturi, in special inaintea mesei de seara.
Puteti continua sa utilizati Infacol timp de cateva saptamani. Cu toate acestea, in cazul in care nu da rezultate, este recomandat sa consultati medicul.
Nu va faceti griji daca ati uitat sa administrati copilul dumneavoastra una sau mai multe doze. Pur si simplu administrati urmatoarea doza inainte de masa.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Infacol x 1 fl.

Infacol x 1 fl.

SIMETICONUM

Produse asemănătoare

Derulati