Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Celadrin Extr. Forte Barny'S x 60 cps.

Celadrin Extr. Forte Barny'S x 60 cps.

DAMAR

100049647

Produs nou

Compoziție
Celadrin este un complex revolutionar inovativ de acizi grasi cetilati, conceput in asa fel incat sa sprijine in mod efficient sanatatea si mobilitatea articulatiilor.
Produsul functioneaza pe baza unui principiu complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, care alimenteaza celulele cartilajelor articulatiilor printr-un proces indelungat, de ordinul saptamanilor. In schimb, efectul Celadrinului este vizibil in decurs de cateva zile de la inceperea administrarii sale.
Acestea genereaza un efect de absorbtie mai rapid, se absorb eficient din tractul digestiv si patrund usor in celulele tesuturilor tinta unde au un efect mult mai rapid decat preparatele sub forma de tablete destinate articulatiilor. Un tesut tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului, un ligament vatamat sau un muschi dureros. Celadrin asigura umectarea (lubrifierea) permanenta a cartilajului articulatiilor.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Celadrin Extr. Forte Barny'S x 60 cps.

Celadrin Extr. Forte Barny'S x 60 cps.

Derulati