Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Tonsilotren x 60 cpr.

Tonsilotren x 60 cpr.

DHU

100003442

Produs nou

Compoziție
Un comprimat contine Atropinum sulfuricum trit. D5 12,5 mg, Hepar sulfuris trit. D3 10,0 mg, Kalium bichromicum trit. D4 50,0 mg, Silicea trit. D2 5,0 mg, Mercurius bijodatus trit. D8 25,0 mg si excipienti: zahar, lactoza monohidrat, stearat de magneziu.
Indicații
In afectiuni ale tractului respirator superior cum ar fi: amigdalite acute, de exemplu faringita catarala, faringita cronica, faringita cronica si cronic recurenta, hiperplazia amigdalelor la copii, tonsilectomii.
Administrare
In cazul in care medicul nu recomanda alte doze, doza recomandata in afectiuni acute este de 1-2 comprimate la fiecare ora, in primele doua zile pana la stabilirea unei ameliorari.
In tratamentul ulterior sau in faringitele cronice doza recomandata este de 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.
Copii cu varste sub 12 ani: in cazurile acute, doza recomandata este de 1 comprimat ia fiecare doua ore, in primele 1-2 zile. In tratamentul ulterior sau in faringite cronice doza recomandata este de 1 comprimate de 3 ori pe zi.
La copiii cu hiperplazie a amigdalelor faringiene doza recomandata este de 1 comprimat de 3 ori pe zi. Tratamentul trebuie sa dureze cel putin 6-8 saptamani. In faringita cronica recurenta se recomanda repetarea curelor de tratament de 6-8 saptamani de mai multe ori pe an. Este recomandat sa se mentina cat mai mult timp comprimatele la nivelul cavitatii bucale.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Tonsilotren x 60 cpr.

Tonsilotren x 60 cpr.

Produse asemănătoare

Derulati