Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Oscilococcinum x 6 Doze

Oscilococcinum x 6 Doze

BOIRON

100010001

Produs nou

HOMEOPAT

Compoziție
Autolizat filtrat de ficat si inima de Anas Barbariae (rata salbatica) dinamizat la a 200-a K.
Excipienti: zaharoza si lactoza ; q.s.p. 1 doza de 1 g cu globule.
Administrare
Posologia variaza in functie de momentul la care se intervine in evolutia bolii. Oscillococcinum este cu atat mai eficace cu cat este luat mai devreme, odata cu primele simptome ale starii gripale, avand astfel o actiune mai rapida. Mod de utilizare: Se tine sub limba pana la topire continutul unui tub-doza. Pentru sugari, se lasa sa se topeasca continutul unui tub-doza in putina apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul. Se ia Oscillococcinum cu un sfert de ora inaintea mesei sau la o ora dupa. Oscillococcinum este usor de administrat, nu necesita preparare, nu are efecte secundare, nici contraindicatii, nu prezinta interactiuni medicamentoase, de aceea el poate fi recomandat tuturor: adulti, copii, femei insarcinate, sugari, varstnici. Tratament preventiv: se ia 1 doza pe saptamana in perioada de expunere la gripa, in tot sezonul rece. Stare gripala la debut : se ia 1 doza cat mai devreme posibil, repetand tratamentul eventual de 2 sau 3 ori din 6 in 6 ore. Stare gripala declarata: se ia cate 1 doza dimineata si seara timp de 1 pana la 3 zile. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, este necesar consultul unui medic.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Oscilococcinum x 6 Doze

Oscilococcinum x 6 Doze

HOMEOPAT

Produse asemănătoare

Derulati