Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Strepsils Plus x 24 tb.

Strepsils Plus x 24 tb.

RECKITT BENCKISER

101011954

Produs nou

Compoziție
O pastila contine amilmetacrezol 0,6 mg, alcool 2,4-diclorobenzilic 1,2 mg, clorhidrat de lidocaina 10 mg si excipienti: acid tartric, zaharina sodica, levomentol natural, ulei de menta, ulei de anason, galben de chinolina (E 104), indigo carmin (E 132), zahar sirop, glucoza sirop.
Administrare
Luati intotdeauna Strepsils Plus exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. 
Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 
Doza recomandata este de o pastila Strepsils Plus la 2-3 ore; pastilele se tin in cavitatea bucal? pan? la dizolvare;nu se mestec? si nici nu se inghit intregi; se administreaz? intre mese. 
La fel ca in cazul altor pastile, pentru a evita riscul aparitiei iritatiilor locale, trebuie s? schimbati pozitia pastilei in gur? pan? la dizolvare. 
Pentru a evita pericolul de sufocare, Strepsils Plus  va fi administrat numai copiilor care pot pastra pastila in gura pana cand aceasta se dizolva lent, fara a fi supravegheati. 
Vastnici 
Nu este necesar? ajustarea dozei la aceast? categorie de pacienti.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Strepsils Plus x 24 tb.

Strepsils Plus x 24 tb.

Produse asemănătoare

Derulati