Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Nurofen Plus 200 mg x 12 cpr.

Nurofen Plus 200 mg x 12 cpr.

RECKITT BENCKISER

113502001

Produs nou

IBUPROFENUM
Compoziție
Un comprimat filmat contine ca substante active ibuprofen 200 mg si fosfat de codeina hemihidrat 12,8 mg. De asemenea, contine excipienti pentru: nucleu - celuloza microcristalina, amidon glicolat de sodiu, hidroxipropilmetilceluloza, amidon pregelatinizat sifilm - Opaspray alb M-1-7111B solid*), hidroxipropilmetilceluloza, talc.
*) Compozitia Opaspray alb M-1-7111B solid: hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan (E171).
Administrare
Adulti si copii peste 12 ani: Utilizati la nevoie 1-2 comprimate filmate Nurofen Plus, apoi, daca este necesar, utilizati 1-2 comprimate filmate Nurofen Plus la intervale de 4-6 ore. Comprimatele filmate trebuie inghitite intregi cu apa.
Nu depasiti doza de 6 comprimate filmate Nurofen Plus pe zi.
Produsul nu se administreaza copiilor sub 12 ani.
Daca simptomele persista sau se agraveaza adresati-va medicului. Reactiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurta perioada necesara controlarii simptomelor.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Nurofen Plus 200 mg x 12 cpr.

Nurofen Plus 200 mg x 12 cpr.

IBUPROFENUM

Produse asemănătoare

Derulati