Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Bromhexin 8 mg x 20 cpr.

Bromhexin 8 mg x 20 cpr.

ANTIBIOTICE

W53921001

Produs nou

Compoziție
Fiecare comprimat contine clorhidrat de Bromhexin 8mg. Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidon de porumb, talc,stearat de magneziu.
Contraindicații
Nu utilizati Bromhexin Atb daca sunteti alergic la clorhidrat de bromhexin sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului. Sarcina si alaptarea: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Nu se recomanda administrarea Bromhexin Atb in timpul sarcinii si alaptarii.
Administrare
Luati intotdeauna Bromhexin Atb exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.Doza uzuala este la adulti de 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, maximum 6 comprimate pe zi. La copii cu varsta sub 10 ani se recomanda utilizarea unor forme farmaceutice adaptate varstei. La copii peste 10 ani este de -1 comprimat de 3 ori pe zi. Nu zdrobiti si nu mestecati comprimatele. Inghititi-le intregi, cu o cantitate suficienta de apa.Nu depasiti 3-4zile de tratament fara recomandarea medicului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Bromhexin 8 mg x 20 cpr.

Bromhexin 8 mg x 20 cpr.

Produse asemănătoare

Derulati