Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Modafen Hot Drink 650 mg /10 mg x 12 pl.

Modafen Hot Drink 650 mg /10 mg x 12 pl.

ZENTIVA

101002853

Produs nou

IBUPROFENUM

Compoziție
Substantele active sunt paracetamol si clorhidrat de fenilefrina. Fiecare plic contine paracetamol 650 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.

4

Celelalte componente sunt zahar, citrat de sodiu, acid citric, acid tartric, suc de lamaie, maltodextrina, aspartam, substante aromatizante naturale, substante aromatizante identic naturale, amidon modificat (E 1450), butilhidroxianisol (E 320), acid ascorbic, amidon de porumb pregelatinizat, curcumina (E 100), propilenglicol.
Administrare
Adulti, inclusiv varstnici, si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreaza un plic de maxim patru ori pe zi. Intervalul dintre doze nu trebuie sa fie mai mic de patru ore.

Copii si adolescenti cu varsta mai mica de 15 ani: Modafen Hot Drink nu este recomandat la copii si adolescenti cu varsta mai mica de 15 ani.

Mod de administrare:

Pentru administrare orala.

Continutul fiecarui plic trebuie dizolvat intr-o cana cu apa fierbinte si baut cat este cald.

Daca simptomele nu se amelioreaza sau se agraveaza dupa 3 zile de tratament, pacientul trebuie sa se adreseze medicului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Modafen Hot Drink 650 mg /10 mg x 12 pl.

Modafen Hot Drink 650 mg /10 mg x 12 pl.

IBUPROFENUM

Produse asemănătoare

Derulati