Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Strepsils Miere + Lemon x 36 cpr.

Strepsils Miere + Lemon x 36 cpr.

RECKITT BENCKISER

101002838

Produs nou

Compoziție
Substantele active sunt amilmetacrezol 0,6 mg si alcool 2,4 diclorbenzilic 1,2 mg pentru o pastila. 
- Celelalte componente sunt: acid tartric, ulei de lamaie, ulei de menta, galben de chinolina (E 104), miere, zahar, glucoza.
Administrare
Luati intotdeauna Strepsils Miere si Lamaie exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. 
Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 
Doza recomandata este de o pastila Strepsils Miere si Lamaie la 2-3 ore; pastilele se tin in cavitatea bucal? pan? la dizolvare;nu se mestec? si nici nu se inghit intregi; se administreaz? intre mese. 
La fel ca in cazul altor pastile, pentru a evita riscul aparitiei iritatiilor locale, trebuie s? schimbati pozitia pastilei in gur? pan? la dizolvare. 
Pentru a evita pericolul de sufocare, Strepsils Miere si Lamaie va fi administrat numai copiilor care pot pastra pastila in gura pana cand aceasta se dizolva lent, fara a fi supravegheati. 
Vastnici 
Nu este necesar? ajustarea dozei la aceast? categorie de pacienti. 
Durata tratamentului nu trebuie s? dep?seasc? 5 zile deoarece pot apare dezechilibre ale florei microbiene de la nivelul cavitatii bucale cu risc de producere a unor infectii bacteriene sau fungice.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Strepsils Miere + Lemon x 36 cpr.

Strepsils Miere + Lemon x 36 cpr.

Produse asemănătoare

Derulati