Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Acc 200 mg x 20 cps.

SANDOZ

o57114001

Produs nou

ACETYLCYSTEINUM
Compoziție
O capsula contine acetilcisteina 200 mg si excipienti: continutul capsulei: manitol, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid stearic; capsula: gelatina, dioxid de titan.
Contraindicații
Hipersensibilitate la acetilcisteina sau la oricare dintre excipientii produsului.
Administrare
Daca nu este altfel prescris, sunt recomandate urmatoarele doze zilnice. Va rugam sa respectati aceste doze deoarece, in caz contrar, ACC 200 nu mai este eficace.

Terapie secretolitica Adulti si tineri peste 14 ani:

Doza uzuala este de 400-600 mg acetilcisteina pe zi (2-3 capsule ACC 200) administrata oral in 1 -3 prize. Copii intre 6-14 ani:

Doza uzuala este de 200 mg acetilcisteina (o capsula ACC 200) de doua ori pe zi. Copii sub 5 ani:

La aceasta categorie de varsta se recomanda folosirea formelor farmaceutice cu concentratie adecvata.

Mucoviscidoza Copii peste 6 ani:

Doza uzuala este de 200 mg acetilcisteina (o capsula ACC 200) administrata oral, de 3 ori pe zi. Copii sub 5 ani:

La aceasta categorie de varsta se recomanda folosirea formelor farmaceutice cu concentratie adecvata. Tratamentul se incepe cu doze mici care se cresc treptat. La pacientii cu mucoviscidoza si cu greutate de peste 30 kg este adecvata o crestere a dozei zilnice pana la 800 mg acetilcisteina.

Modul de administrare si durata tratamentului ACC 200 se administreaza dupa mese. Capsulele trebuie inghitite intregi (nemestecate) impreuna cu o cantitate de lichid. Durata tratamentului trebuie stabilita individual.

In cazul bronsitei cronice si mucoviscidozei, pentru realizarea profilaxiei infectiilor, este recomandat un tratamentde lunga durata.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Acc 200 mg x 20 cps.

Acc 200 mg x 20 cps.

ACETYLCYSTEINUM

Produse asemănătoare

Derulati