Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Theraflu Sinus Raceala Si Gripa x 10 pl.

NOVARTIS

152117002

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
Substantele active sunt paracetamol 650 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg. 
-Celelalte componente sunt: zahar, acesulfam de potasiu, galben de chinolina (E 104), Sunset yellow FCF (E 110), maltodextrina M 100, dioxid de siliciu coloidal hidratat, aroma de lamaie sortul ,, Natural Lemon WONF Durarome 860.098/TD 10.91’’, aroma de lamaie sortul ,,Natural Lemon Durarome 860.202/TD 09.91’’acid citric anhidru, citrat de sodiu, fosfat de calciu.
Administrare
Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: se dizolva continutul unui plic in aproximativ 200 ml de apa fierbinte. Se obtine o bautura cu aroma de lamaie, care se bea fierbinte. Nu dizolvati si nu administrati mai mult de un plic, o data. Doza poate fi repetata la intervale de 4 - 6 ore, dupa necesitati, dar nu se vor administra mai mult de 2 plicuri in 24 de ore. 
Nu depasiti doza recomandata si nu administrati medicamentul pentru mai mult de 5 zile consecutiv. 
Incetati tratamentul si adresati-va medicului daca: 
-simptomele nu se amelioreaza dupa 3 zile sau prezentati febra;

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Theraflu Sinus Raceala Si Gripa x 10 pl.

Theraflu Sinus Raceala Si Gripa x 10 pl.

COMBINATII
Derulati