Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Alka Seltzer Zitronen 324 mg x 10 cpr. eff.

Alka Seltzer Zitronen 324 mg x 10 cpr. eff.

BAYER SCHERING

102088001

Produs nou

Compoziție
1 comprimat efervescent contine: 324 mg acid acetilsalicilic, 965 mg acid citric, 1625 mg bicarbonat de sodiu.
Alte componente: poli (1-vinil-1-pirolidon)MG 25000, dimetilpolisiloxan, silicat de calciu, dioctilsulfosuccinat de sodiu, benzoat de sodiu, zaharina sodica, substante aromatizante.
Contraindicații
Se interzice administrarea medicamentului Alka-Seltzer cand exista un risc crescut de hemoragii. 
Alka-Seltzer se administreaza numai la recomandarea medicului in cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de exemplu derivati ai cumarinei, heparina), in insuficienta glucozo-6-fosfat-dehidrogenazei, in astm sau alergie la salicilati, alte medicamente antiinflamatoare respectiv antireumatice si alte substante alergene, la pacienti cu tulburari gastro-duodenale cronice, ulcere gastro-duodenale, insuficienta renala, in timpul sarcinii,
 in special in ultimele trei luni.
Administrare
Daca nu exista alte indicatii medicale, se administreaza la adulti 1-2 comprimate efervescente. Intr-un interval de 24 ore nu se administreaza mai mult de 8 comprimate efervescente. Doze la copii : de la 3 ani in sus 1/2-1 1/2 comprimate efervescente. Intr-un interval de 24 ore nu se administreaza mai mult de 1-4 comprimate efervescente. Comprimatele efervescente se dizolva complet in apa care se bea.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Alka Seltzer Zitronen 324 mg x 10 cpr. eff.

Alka Seltzer Zitronen 324 mg x 10 cpr. eff.

Produse asemănătoare

Derulati