Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Septolete Apple x 18 cpr.

Septolete Apple x 18 cpr.

KRKA

100100083

Produs nou

Compoziție
Substanta activa este clorura de cetilpiridiniu. Fiecare pastila contine 1,2 mg de clorura de cetilpiridiniu. Celelalte componente sunt: maltitol, manitol, levomentol, ulei de lamaie, aroma de mere, curcumin (E 100), complex cupric cu clorofile si clorofiline (E 141), glicerol, ulei de ricin virgin, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, dioxid de titan (E 171), povidona, capol 600 Pharma.
Administrare
Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani este de pana la 8 pastile. Se recomanda sa dizolvati cate un comprimat in gura la intervale de 2-3 ore. Doza zilnica recomandata pentru copii peste 4 ani este de pana la 4 pastile pe zi, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 10 si 12 ani pana la 6 pastile pe zi. Se recomanda sa dizolvati cate un comprimat in gura la intervale de 3-4 ore.Nu utilizati Septolete Apple inainte sau in timpul mesei. Daca aveti impresia ca efectul Septolete Apple este prea puternic sau prea slab, consultati medicul sau farmacistul.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Septolete Apple x 18 cpr.

Septolete Apple x 18 cpr.

Produse asemănătoare

Derulati