Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Coldrex Maxgrip Lemon x 10 pl.

Coldrex Maxgrip Lemon x 10 pl.

GLAXO SMITHKLINE

113565002

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
Un plic contine paracetamol 1000 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg si acid ascorbic (Vitamina C) 40 mg, ca substante active. Fiecare plic mai contine excipienti: zahar, acid citric anhidru, citrat de sodiu, amidon de porumb, aroma de lamaie 610399 E, ciclamat de sodiu, zaharina sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru si curcumina (E 100).
Contraindicații
Nu utilizati acest medicament cu alte produse care contin paracetamol. Nu utilizati acest medicament cu alte produse pentru tratarea racelii, gripei sau a congestiei nazale.
Nu utilizati Coldrex MaxGrip Lemon daca:
- sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C sau la oricare dintre excipientii produsului
- aveti insuficienta hepatica sau renala severa
- aveti hipertiroidism, diabet zaharat sau sunteti in tratament pentru hipertensiune arteriala sau boli cardiace
- sunteti in tratament cu antidepresive, blocante beta-adrenergice sau daca utilizati sau ati utilizat in ultimele doua saptamani inhibitori de monoaminoxidaza (IMAO) - aveti tulburari congenitale de absorbtie a zaharului.
Administrare
Dizolvati continutul unui plic intr-o cana cu apa fierbinte. Amestecati pana la dizolvarea completa. Adaugati apa rece cat este necesar si zahar, daca doriti. Se administreaza oral.

Adulti si copii cu varsta >12 ani. Doza uzuala este de un plic la interval de 4-6 ore. Nu se vor depasi 4 plicuri in 24 ore. Nu se administreaza mai frecvent de 4 ore interval.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Coldrex Maxgrip Lemon x 10 pl.

Coldrex Maxgrip Lemon x 10 pl.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati