Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Septolete Plus x 18 cpr.

Septolete Plus x 18 cpr.

KRKA

100100093

Produs nou

Compoziție
Un comprimat de supt contine clorura de cetilpiridiniu monohidrat 1 mg, benzocaina 5 mg si excipienti: L-mentol, ulei volatil de menta, manitol, maltitol lichid (substanta uscata), glicerina, ulei de ricin, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, Colour Patent Blue V (E 131), dioxid de titan (E 171), Capol 600 Pharma, povidona, maltitol.
Administrare
Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani este de pana la 8 comprimate Septolete Plus. Se recomanda sa dizolvati cate un comprimat in gura la intervale de 2-3 ore.

Doza zilnica recomandata pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani este de pana la 4 comprimate Septolete Plus. Se recomanda ca acesti copii sa dizolve cate un comprimat in gura la intervale de 4 ore.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Septolete Plus x 18 cpr.

Septolete Plus x 18 cpr.

Produse asemănătoare

Derulati