Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Modafen R x 24 cpr. film.

Modafen R x 24 cpr. film.

ZENTIVA

101001302

Produs nou

IBUPROFENUM

Compoziție
Un comprimat filmat contine ibuprofen 200 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, celuloza microcristalina, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu, povidona K25, acid stearic, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidroxipropilmetilceluloza, talc, dioxid de titan (E171), macrogol 6000, dimeticona emulsie SE 2.
Grupa farmacoterapeutica
Decongestive nazale de uz sistemic, simpatomimetice, pseudoefedrina in asociatii.
Administrare
Adulti si copii peste 12 ani: se administreaza initial 1 - 2 comprimate filmate Modafen, apoi, daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 - 6 ore, fara a depasi 6 comprimate filmate Modafen pe zi. Comprimatele filmate se inghit intregi, cu putina apa, preferabil in timpul meselor. Se recomanda ca durata tratamentului sa nu depaseasca 7 zile.
In cazul aparitiei de disconfort digestiv pe perioada tratamentului (greata, varsaturi, arsuri epigastrice), luati medicamentul concomitent cu alimente sau beti putin lapte dupa aceea.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Modafen R x 24 cpr. film.

Modafen R x 24 cpr. film.

IBUPROFENUM

Produse asemănătoare

Derulati