Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Fluimucil 600 mg x 10 cpr. eff.

Fluimucil 600 mg x 10 cpr. eff.

ZAMBON

100019001

Produs nou

ACTYLCISTEINUM

Compoziție
Un comprimat efervescent contine: 600 mg de acetilcisteina si excipienti : aspartam, acid citric anhidru, aroma de lamaie,
Hidrogenocarbonat de calciu.
Contraindicații
Fluimucil nu trebuie utilizat in cazul ulcerelor gastrice sau in cazul hipersensibilitatii la N-acetilcisteina.
Administrare
In cazul maladiilor acute, dozajul este urmatorul:
-copii pana la 2 ani: de 3 ori pe zi, 1/2 pachet de 100 mg; copii de la 2 la 12 ani: de 3 ori pe zi, 1 pachet de 100 mg; copii dupa varsta de 12 ani si adulti: 600 mg pe zi, intr-o doza unica (de preferinta seara) sau mai multe doze (de ex. de 3 ori pe zi cate 200 mg).
Tratamentul de lunga durata: 400 mg pe zi, in 2 doze, durata tratamentului fiind limitata la cel mult 3-6 luni.
Mucoviscidoza: Dozaj identic, cu exceptia copiilor mai mari de 6 ani carora li se va administra 1 pachet, respectiv un comprimat de 200 mg de trei ori pe zi sau o data pe zi un comprimat efervescent de 600 mg. Durata tratamentului va fi stabilita de catre medic. Comprimatul efervescent sau pachetul se dizolva intr-un pahar de apa calda sau rece si se bea imediat. Nu se vor dizolva si alte medicamente in acelasi pahar cu Fluimucil. Mirosul usor de sulf care se degaja la deschiderea pachetelului sau a blisterului este normal pentru N-acetilcisteina si nu are nici o influenta asupra eficacitatii sale. Se va respecta intocmai doza indicata in prospect sau cea prescrisa de medic. Daca aveti impresia ca actiunea medicamentului este fie prea puternica, fie prea slaba, va rugam sa va adresati medicului sau farmacistului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Fluimucil 600 mg x 10 cpr. eff.

Fluimucil 600 mg x 10 cpr. eff.

ACTYLCISTEINUM

Produse asemănătoare

Derulati