Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Humex Raceala Si Gripa x 16 cpr.

Humex Raceala Si Gripa x 16 cpr.

URGO

o07160001

Produs nou

PARACETAMOLUM

Compoziție
Un comprimat contine: paracetamol 500 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 60 mg si excipienti: celuloza microcristalina, amidon pregelatinizat, carboximetilceluloza sodica reticulata, stearat de magneziu, povidona.
O capsula gelatinoasa contine paracetamol 500 mg, maleat de clorfeniramina 4 mg si excipienti: talc, carboximetilceluloza sodica, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Invelisul capsulei contine: dioxid de titan, eritrozina, indigotina, gelatina
Contraindicații
Copii sub 15 ani.
Hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.
Risc de glaucom cu unghi inchis.
Risc de retentie urinara in afectiunile uretro-prostatice.
Hipertensiune arteriala severa.
Insuficienta coronariana severa.
Insuficienta hepatica.
Asocierea cu IMAO neselective (iproniazida).
HUMEX 
raceala
SI GRIPA este contraindicat in timpul alaptarii deoarece pseudoefedrina trece in laptele matern si poate provoca tahicardie la sugar.
Administrare
Durata maxima a tratamentului este de 4 zile. Se va respecta un interval intre prize de cel putin 4 ore. In insuficienta renala severa intervalul este marit la 8 ore, dar numai la recomandarea medicului.
Doza administrata este de un comprimat alb de zi dimineata si 1 capsula bleu-alb de noapte, seara inainte de culcare; daca este necesar se poate administra inca 1 comprimat la pranz si unul seara devreme.
Nu se va depasi doza maxima zilnica de 3 comprimate si o capsula. Comprimatul sau capsula se inghit cu un pahar mare cu apa.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Humex Raceala Si Gripa x 16 cpr.

Humex Raceala Si Gripa x 16 cpr.

PARACETAMOLUM

Produse asemănătoare

Derulati