Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Bebicina Apa De Mare x 30 ml

HIPOCRATE

101012492

Produs nou

Compoziție
Bebicina - Apa de mare este o apa minerala care contine clor, sodiu, magneziu si sulf , intr-o combinatie benefica pentru organismul uman. Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care trec prin piele si de acolo in organism, actionand benefic asupra tesuturilor. Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, din apele adinci aflate la cca. 30 mile marine de tarm, ce nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata.
Ingrediente:
Apa de mare: 15 ml. Apa purificata q.s.: pana la 30 ml.
Administrare
Se procedeaza la 2  6 pulverizari in fiecare nara, zilnic. Se scoate capacul de protectie al flaconului. Se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul. Se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul. Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Bebicina Apa De Mare x 30 ml

Bebicina Apa De Mare x 30 ml

Produse asemănătoare

Derulati