Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Topfer Bio Pre x 600 g

Topfer Bio Pre x 600 g

TOPFER

100014143

Produs nou

Compoziție
Lapte Praf Topfer Lactana Pre prezinta o combinatie unica Plus 3:

    - LC-PUFA - acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung
    - BIFIDO culturi - imbogatit cu Probiotice Probifido*, renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum)
    - ORGANIC - pentru produsele de inalta calitate Topfer  Lactana se foloseste lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica
Indicații
Lapte Topfer Lactana Pre a fost conceput conform compozitiei laptelui matern, contine toti nutrientii necesari sugarului dvs. in primele luni de dezvoltare. De asemenea, contine, asemenea laptelui matern, acizi grasi polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanti pentru sugarul dvs, si sustine colonizarea tractului intestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor din compozitie.

Mod de preparare:

Respectati intocmai instructiunile pentru prepararea laptelui Topfer Lactana Pre formula de inceput. O preparare necorespunzatoare poate duce la aparitia unor probleme de sanatate, prin favorizarea dezvoltarii agentilor patogeni. Pregatiti fiecare masa proaspata si dati-o sugarului imediat dupa preparare. Nu refolositi laptele ramas. Curatati sticla, tetina si inelul biberonului inainte de fiecare folosire. Folositi continutul fiecarei pungi in termen de 14 zile de la deschidere. Utilizati doar lingura de masurare inclusa in pachet.

Fierbeti cantitatea de apa necesara si raciti pana la temperatura de 50°C. Puneti aproximativ jumatate din cantitatea de apa fiarta in sticla.

Adaugati cantitatea de lapte Topfer Bio Lactana Pre prevazuta in tabel. Pentru o dozare corespunzatoare, nivelati cantitatea de lapte praf cu un cutit.

Inchideti sticla si agitati cu putere.

Adaugati restul de apa fiarta, agitati, lasand apoi continutul sa se raceasca pana la temperatura de baut (37°C).
Administrare
Poate fi administrat de la nastere pana la sfarsitul perioadei meselor cu biberonul . Se poate administra:
-de la nastere , ca unic aliment , daca nu este alaptat;
-ca sursa suplimentara de hrana , atunci cand laptele matern nu este suficient.
Precauții
ATENTIE!

In cazul in care alaptati, dar considerati ca laptele matern nu este suficient, formula potrivita este Topfer Bio Lactana Pre, nu Topfer Bio 1! Topfer Bio 1 se ofera sugarului, tot de la nastere, insa daca mama NU alapteaza deloc. 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Topfer Bio Pre x 600 g

Topfer Bio Pre x 600 g

Produse asemănătoare

Derulati