Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Maraton Forte x 20 cps.

Maraton Forte x 20 cps.

QUANTUM PHARM

101046543

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
O capsula contine extracte de:
- Muira Puama 50mg,
- Catuaba 50mg,
- Ginseng Siberian 35mg,
- Guarana 35mg,
- Tribulus terestris 30mg,
- Epimedium 30mg,
- Polygonum multiflorum 20mg.
Indicații
Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Pastile Maraton este produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.
Maraton Forte acționează rapid iar efectele sale benefice asupra organismului se datorează combinării unor superconcentrate din plante cu aminoacidul L-arginina. L-arginina are un rol important în realizarea și menținerea erecției, prin monoxidul de azot la apariția căruia contribuie.
Contraindicații
Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.
Administrare
Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. 
Precauții
Maraton Forte nu are efecte adverse, fiind 100% natural. Nu depășiți doza recomandată.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.
Prezentare
Cutie x 20 capsule

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Maraton Forte x 20 cps.

Maraton Forte x 20 cps.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati