Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

BAYER SCHERING

o53790001

Produs nou

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM
Compoziție
Un comprimat filmat gastrorezistent contine acid acetilsalicilic 100mg.
Contraindicații
Aspirin Cardio nu trebuie utilizat in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate la acidul acetilsalicilic, alti salicilati sau la oricare dintre excipientii produsului; ulcer gastric sau duodenal activ; diateza hemoragica; antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau a substantelor cu actiune similara, in special antiinflamatoare nesteroidiene; ultimul trimestru de sarcina.
Administrare
Angina pectorala instabila, profilaxia recidivei infarctului miocardic, dupa interventii chirurgicale vasculare, profilaxia atacurilor ischemice tranzitorii (AIT) si a infarctului cerebral: doza recomandata este de 100-300 mg acid acetilsalicilic pe zi.

Infarct miocardic acut, profilaxia trombozei venoase si a embolismului pulmonar: doza recomandata este de 100 mg acid acetilsalicilic pe zi.

Profilaxia trombozei vaselor coronariene la pacientii cu factori multiplii de risc: doza recomandata este de 100 – 200 mg acid acetilsalicilic pe zi sau de 300 mg acid acetilsalicilic la intervale de 2 zile.

Comprimatele trebuie administrate dupa mese, cu mult lichid.

Comprimatele trebuie inghitite intregi, nesfaramate.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM

Produse asemănătoare

Derulati