Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

BAYER SCHERING

o53790001

10,75 lei

Produs nou

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM

Acest produs nu poate fi comandat online

Compoziție
Un comprimat filmat gastrorezistent contine acid acetilsalicilic 100mg.
Contraindicații
Aspirin Cardio nu trebuie utilizat in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate la acidul acetilsalicilic, alti salicilati sau la oricare dintre excipientii produsului; ulcer gastric sau duodenal activ; diateza hemoragica; antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau a substantelor cu actiune similara, in special antiinflamatoare nesteroidiene; ultimul trimestru de sarcina.
Administrare
Angina pectorala instabila, profilaxia recidivei infarctului miocardic, dupa interventii chirurgicale vasculare, profilaxia atacurilor ischemice tranzitorii (AIT) si a infarctului cerebral: doza recomandata este de 100-300 mg acid acetilsalicilic pe zi.

Infarct miocardic acut, profilaxia trombozei venoase si a embolismului pulmonar: doza recomandata este de 100 mg acid acetilsalicilic pe zi.

Profilaxia trombozei vaselor coronariene la pacientii cu factori multiplii de risc: doza recomandata este de 100 – 200 mg acid acetilsalicilic pe zi sau de 300 mg acid acetilsalicilic la intervale de 2 zile.

Comprimatele trebuie administrate dupa mese, cu mult lichid.

Comprimatele trebuie inghitite intregi, nesfaramate.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

Aspirin Cardio 100 mg x 30 cpr. gastr.

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM

Produse asemănătoare

Derulati