Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Mărește

Pritor 80 mg x 28 cpr.

BAYER SCHERING

o54273008

Produs nou

TELMISARTANUM

Compoziție
Fiecare comprimat contine telmisartan 20 mg. excipienti: Fiecare comprimat contine sorbitol (E420) 84 mg .Povidona (K25), Meglumina, Hidroxid de sodiu, Sorbitol (E420), Stearat de magneziu.
Administrare
Doza eficace uzuala este de 40 mg o data pe zi. Unii pacienti pot beneficia de efect terapeutic la o dozazilnica de 20 mg. in cazurile in care nu se atinge valoarea propusa a tensiunii arteriale, doza de telmisartanpoate fi crescuta panala cel mult 80 mg o data pe zi. Alternativ, telmisartanul poate fi utilizat in asocierecu diuretice de tip tiazidic, cum ar fi hidroclorotiazida, care s-a dovedit a avea un efect aditiv celui al telmisartanului in ceea ce priveste efectul hipotensor. Cand se intentioneaza cresterea dozei, trebuie avut in vedere ca efectul antihipertensiv maxim este obtinut in general dupa 4 panala 8 saptamani de la inceperea tratamentului (vezi pct. 5.1). Telmisartanul poate fi luat cu sau fara alimente.

insuficienta renala: Nu este necesara ajustarea dozei la pacientii cu insuficienta renala usoara pana lamoderata. Experienta referitoare la administrarea medicamentului la pacienti cu insuficienta renala severasau carora li se efectueaza hemodializa este limitata. La acesti pacienti se recomanda utilizarea unei doze initiale mai mici, de 20 mg (vezi pct. 4.4).

insuficienta hepatica: La pacientii cu insuficienta hepatica usoara pana la moderata doza utilizata nutrebuie sa depaseasca 40 mg o datape zi ( vezi pct. 4.4).

Varstnici
Nu este necesaraajustarea dozei la varstnici.

Copii si adolescentiPritor nu este recomandat pentru utilizare la copii sub 18 ani datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Pritor 80 mg x 28 cpr.

Pritor 80 mg x 28 cpr.

TELMISARTANUM
Derulati