Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Mărește

Thrombo Ass 75 mg x 30 cpr. film.

LANNACHER

153749001

Produs nou

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM

Compoziție
Un comprimat filmat gastrorezistent contine 75 mg acid acetilsalicilic.
        Celelalte componente sunt: nucleu-lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon de cartof; film-talc, triacetin, copolimer acid metacrilic – etilacrilat.
Administrare
Utilizati intotdeauna Thrombo ASS exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Comprimatele filmate gastrorezistente trebuie inghitite intregi, cu lichid suficient; nu trebuie divizate, sfaramate sau mestecate, deoarece acest lucru scade efectul medicamentului.
Doze
adulti
Reducerea riscului de infarct miocardic la pacientii
 cu angina pectorala, preventia secundara a infarctului miocardic, preventie secundara dupa accidente cerebrale ischemice tranzitorii (AIT) si infarct cerebral: se recomanda doze cuprinse intre 30 si 300 mg acid acetilsalicilic o data pe zi. Doza uzuala este de 1-2 comprimate Thrombo ASS 75 mg zilnic.
Prevenirea trombozei dupa interventii chirurgicale vasculare: angioplastie si bypass coronarian (PTCA, CAGB): se recomanda doze cuprinse intre 50 si 300 mg acid acetilsalicilic o data pe zi. Doza uzuala este de 1-2 comprimate Thrombo ASS 75 mg zilnic.
Pentru doze care nu pot fi obtinute utilizand un numar intreg de comprimate filmate gastro-rezistente Thrombo ASS 75 mg sunt dispobibile forme farmaceutice cu concentratii corespunzatoare.
Copii si adolescenti
Nu se recomanda administrarea la acest grup de varsta.
Durata tratamentului este stabilita de catre medicul dumneavoastra.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Thrombo ASS
Semnele supradozajului si intoxicatiei sunt asociate cu: greata, varsaturi si dureri abdominale, precum si cu: vertij, zgomote in urechi, durere de cap, confuzie si hiperventilatie. Daca apare oricare dintre aceste simptome adesati-va imediat medicul.
Daca uitati sa utilizati Thrombo ASS
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Continuati tratamentul cu Thrombo ASS dupa schema de utilizare obisnuita.
Daca incetati sa utilizati Thrombo ASS
Informati-l pe medicul dumneavoastra inainte sa intrerupeti utilizarea Thrombo ASS.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Thrombo Ass 75 mg x 30 cpr. film.

Thrombo Ass 75 mg x 30 cpr. film.

ACIDUM ACETYLSALICYLICUM
Derulati