Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Blefaro Sampon x 40 ml

SIFI

101000049

Produs nou

Compoziție
Blefaroshampoo este un produs hipoalergenic special pentru curatirea pleoapelor si pentru igiena regiunii perioculare. Formula sa unica permite produsului sa desfasoare actiuni de curatare eficace fara a altera mecanismele normale de aparare ale pielii. Datorita pH-ului sau neutru, produsul Blafaroshampoo nu provoaca iritatie corneana sau conjuctivala chiar daca intra accidental in contact cu ochii. Lipsa efectelor iritante si utilizarea usoara, determina ca produsul Blefaroshampoo sa fie asociat in terapia topica sau sistemica a blefaritelor.
Administrare
Turnati pe degete sau pe un tampon curat o mica cantitate de produs si masati cu miscari circulare pleoapele, sprancenele si genele, timp de cateva minute, apoi clatiti cu apa calduta.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Blefaro Sampon x 40 ml

Blefaro Sampon x 40 ml

Produse asemănătoare

Derulati