Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Vibrocil Spray Nazal x 10 ml

NOVARTIS

102151002

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
Vibrocil contine, ca substante active, un decongestionant nazal (fenilefrina) si un antihistaminic (maleat de dimentinden).
Vibrocil este utilizat pentru ameliorarea congestiei si diminuarea secretiei nazale.
100 ml spray nazal contin, ca substante active, 0,250 g fenilefrina si 0,025 g maleat de dimentinden. De asemenea, contin acid citric monohidrat, fosfat disodic anhidru, sorbitol, clorura de benzalconiu, esenta de lavanda deterpenata, apa purificata.
Administrare
Copii cu varsta peste 6 ani si adulti: doza recomandata este de 1-2 pufuri Vibrocil administrate in fiecare nara de 3-4 ori pe zi.
Copii cu varsta peste 6 ani si adulti: doza recomandata este de o aplicare a gelului Vibrocilm fiecare nara de 3-4 ori pe zi; se recomanda efectuarea ultimei aplicari seara, inainte de culcare .
Pentru a produce o pulverizare fina, flaconul pulverizator trebuie tinut in pozitie verticala cu aplicatorul nazal in sus. Suflati-va nasul. Tineti capul in pozitie normala si introduceti in nara aplicatorul nazal si apoi strangeti o data, scurt, flaconul pulverizator, dupa care scoateti-l din nara inainte de a elibera presiunea. in timpul pulverizarii, trebuie sa inspirati pentru a asigura o distributie optima a medicamentului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Vibrocil Spray Nazal x 10 ml

Vibrocil Spray Nazal x 10 ml

COMBINATII
Derulati