Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Mărește

Vibrocil Duo 0.5 mg / ml + 0.6 mg / ml Spray Nazal

NOVARTIS

o56979001

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
1 ml contine: clorhidrat de xilometazolina 0.5 mg, bromura de ipratropiu 0.6 mg.
Administrare
Adulti: 1 puf in fiecare nara, pana la de 3 ori pe zi. intre administrarea a doua doze trebuie pastrat un interval de cel putin 6 ore.
inainte de prima administrare se va amorsa pompa, apasand de 4 ori. O data amorsata, pompa va ramane pregatita de functionare pe toata durata tratamentului zilnic. in cazul in care la o apasare completa a pompei Solutia din spray nu este pulverizata, pompa trebuie reamorsata cu acelasi numar de pulverizari ca si prima data. Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 7 zile, deoarece tratamentul cronic cu clorhidrat de xilometazolina poate cauza inflamatie a mucoasei nazale si hipersecretie, din cauza sensibilitatii crescute la nivelul celulelor, asa numitul "efect de rebound" (rinita medicamentoasa).Se recomanda oprirea tratamentului cand simptomele se amelioreaza, chiar inainte de durata maxima a tratamentului de 7 zile, pentru a reduce la minim riscul aparitiei reactiilor adverse.Copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani: VIBROCIL DUO nu este recomandat pentru utilizare la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani, din cauza datelor insuficiente privind siguranta si eficacitatea.
Varstnici – Exista numai o experienta limitata privind utilizarea la pacientii cu varsta peste 70 de ani.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Vibrocil Duo 0.5 mg / ml + 0.6 mg / ml Spray Nazal

Vibrocil Duo 0.5 mg / ml + 0.6 mg / ml Spray Nazal

COMBINATII
Derulati