Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Bixtonim Xylo Spray Naz 1 mg / ml x 10 ml

Bixtonim Xylo Spray 1 mg/ml x 10 ml

BIOFARM

100037280

Produs nou

Compoziție
Substanta activa este clorhidratul de xilometazolina. Celelalte componente sunt: clorura de benzalconiu, dihidrogenofosfat de potasiu, fosfat disodic dodecahidrat, sorbitol, edetat disodic, clorura de sodiu, apa purificata.
Contraindicații
Nu trebuie folosit in caz de:
-hipersensibilitate la xilometazolina sau la oricare dintre componentii produsului, mai ales la clorura de benzalconiu;
-inflamatie a mucoasei nazale neinsotita de secretie (rinita sicca);
-copii sub 6 ani.
Administrare
Doza uzuala este de 1 puf administrat in fiecare nara, de cel mult 3 ori pe zi. Doza se stabileste in functie de sensibilitatea pacientului si de efectul clinic.
Pentru administrare se scoate capacul protector. inainte de prima administrare se pulverizeaza in aer prin apasarea pompei dozatoare de 2-3 ori, pentru a se asigura eliberarea corecta a dozelor. Astfel, pompa este pregatita pentru administrare. Pentru utilizare, se apasa pe pompa o singura data, apoi se inspira lent. in timpul administrarii, flaconul se Tine in pozitie verticala, cu pompa orientata in sus. Nu se utilizeaza produsul in pozitie orizontala sau orientat in jos. Dupa utilizare se acopera cu capacul protector.
Daca aveti impresia ca efectul lui Bixtonim Xylo 1 mg/ml este prea puternic sau prea slab, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Bixtonim Xylo Spray 1 mg/ml x 10 ml

Bixtonim Xylo Spray 1 mg/ml x 10 ml

Derulati