Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Doppelherz Protefix Crema Adeziva Menta x 40 ml

Doppelherz Protefix Crema Adeziva Menta x 40 ml

QUEISSER PHARMA

100046133

Produs nou

Compoziție
Amestec de saruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter si anhidrida acidului maleic, carboximetil celuloza, parafina, vaselina, ,dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic, extract menta.
Contraindicații
Hipersensibilitate la unul din ingrediente.
Administrare
Curatatiproteza de orice resturi si depuneri alimentare si aplicati crema adeziva Protefixcu menta pe proteza umeda, in santurile protezei care se aplica pe creastagingivala. Apasati tubul in treimea inferioara, aproape de orificiul dedeschidere. La nevoie, aplicati crema adeziva Protefix cu menta si pe parteaposterioara a protezei superioare, care va adera de cerul gurii. Dozati cueconomie crema adeziva Protefix cu menta, deoarece orice exces ar puteadetermina modificarea adeziunii protezei. Asezati apoi proteza dentara in gura siapasati ferm cateva secunde, pentru fixarea pe gingie. Asteptati 5 minute panala prima masa. Crema adeziva nu va modifica esential pozitia protezei. Dupaaplicarea cremei adezive inchideti tubul cu grija, mentineti orificiul curat siuscat, deoarece patrunderea oricarui lichid poate provoca intarirea cremei. Resturilede crema adeziva pot fi indepartate cu ajutorul unui betisor cu vata, inmuiat inulei comestibil. In anumite circumstante, poate aparea o depunere de ulei carenu afecteaza sub nici o forma efectul adeziv al cremei. Va rugam, indepartatiuleiul respectiv.
Doza zilnica este de pana la0,8 g (aproximativ 7 cm) crema adeziva.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Doppelherz Protefix Crema Adeziva Menta x 40 ml

Doppelherz Protefix Crema Adeziva Menta x 40 ml

Derulati