Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Ibalgin Rapid x 12 cpr.

Ibalgin Rapid x 12 cpr.

ZENTIVA

101002916

Produs nou

IBUPROFENUM

Compoziție
Substanta activa este ibuprofen. Fiecare comprimat filmat contine ibuprofen 400 mg, echivalent cu lizinat de ibuprofen 684 mg.

Celelalte componente sunt

Nucleul comprimatului:
Lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidroxipropilceluloza (EF), stearil fumarat de sodiu.

Filmul:
Hipromeloza, macrogol 6000, talc, dioxid de titan (E171), polisorbat 80, simeticona emulsie, eritrozina (E 127).
Contraindicații
Nu utilizati Ibalgin Rapid:
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la ibuprofen (substanta activa din medicamentul Ibalgin Rapid) sau la oricare dintre excipienti si in cazul hipersensibilitatii la acidul acetilsalicilic sau la alte 
medicamente
antiinflamatoare nesteroidiene, manifestate ca astm bronsic sau urticarie - daca aveti ulcer sau hemoragie activa sau recurenta la nivelul stomacului sau duodenului sau daca ati avut repetat aceste evenimente (de exemplu cel putin de doua ori) in trecut - daca ati avut hemoragie sau perforatie gastro-intestinala, in legatura cu un tratament anterior cu AINS. - daca suferiti de tulburari ale formarii globulelor sangelui sau tulburari ale coagularii sanguine - daca aveti insuficienta severa cardiaca, hepatica sau renala - daca sunteti o femeie aflata in al treilea trimestru de sarcina - la copiii cu varsta sub 12 ani
Administrare
Adulti si adolescenti cu varsta de cel putin 12 ani
Doza initiala este de 1 comprimat de Ibalgin Rapid, iar apoi 1 comprimat la fiecare 4 pana la 6 ore, in functie de necesitati.

Pastrati un interval de cel putin patru ore intre doze si nu depasiti 3 comprimate de IBALGIN

RAPID (1200 mg ibuprofen) in 24 de ore.
Medicamentul Ibalgin Rapid nu este conceput pentru utilizare la copiii cu varsta sub 12 ani din cauza cantitatii de substanta activa dintr-un comprimat.

Varstnici
La pacientii varstnici, doza este aceeasi ca la adulti, dar este necesara precautie crescuta

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Ibalgin Rapid x 12 cpr.

Ibalgin Rapid x 12 cpr.

IBUPROFENUM
Derulati