Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Finalgon Unguent x 20 g

Finalgon Unguent x 20 g

BOEHRINGER

106991001

Produs nou

COMBINATII (NONIVAMIDUM + NICOBOXILUM)

Compoziție
Unguent care conine pentru un gram 4 mg nonivamid si 25 mg nicoboxil.
Contraindicații
Hipersensibilitate cutanata. Finalgon nu trebuie aplicat pe rani, pe piele a iritata sau cu alte leziuni.
Administrare
Tratamentul trebuie intotdeauna inceput cu o cantitate foarte mica de Finalgon. Sigiliul de aluminiu de la capatul tubului trebuie strapuns complet cu capatul special prevazut al capacului. Se aplica nu mai mult de 1/2 cm (aproximativ cat un bob de mazare), pentru o suprafata de dimensiunea mainii. Se intinde usor pe suprafata de tratat, folosind aplicatorul din ambalaj. Dupa aplicarea unguentului Finalgon efectul curativ poate fi intensificat prin acoperirea suprafetei tratate cu un material din lana (sau ceva similar).
Daca din neatentie s-a aplicat o cantitate prea mare de Finalgon, efectul poate fi diminuat prin stergerea pielii cu ajutorul unui tampon inmuiat in ulei. Dupa utilizarea Finalgon-ului mainile trebuie spalate intens cu sapun si apa.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Finalgon Unguent x 20 g

Finalgon Unguent x 20 g

COMBINATII (NONIVAMIDUM + NICOBOXILUM)
Derulati