Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Ibuprofen 200 mg x 20 tb.

Ibuprofen 200 mg x 20 tb.

CIPLA

100002486

Produs nou

IBUPROFENUM

Compoziție
Un comprimat filmat contine ibuprofen 200 mg si excipienti: nucleu - amidon, lactoza, metilceluloza, amidonglicolat de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, film - hipromeloza, talc, dioxid de titan (E 171), propilenglicol, colorant ,,Erytrosine Supra" (E 127).
Contraindicații
Hipersensibilitate cunoscuta la ibuprofen sau la oricare dintre excipientii produsului.
Astm bronsic, polipoza nazala, edem angioneurotic sau alte manifestari alergice la administrarea de acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Ulcer gastro-duodenal activ.
Insuficienta hepatica si/sau renala grava.
Insuficienta cardiaca necontrolata terapeutic.
Lupus eritematos sistemic.
Trimestrul III de sarcina.
Administrare
Adulti
Doza zilnica recomandata este de 1,2-1,8 g ibuprofen (3-4A comprimate filmate Ibuprofen 400) divizata in mai multe prize. Daca este necesar, in stari acute, aceasta poate fi marita pana la o doza zilnica maxima de 2,4 g ibuprofen (6 comprimate filmate Ibuprofen 400).
Copii
Doza zilnica recomandata este de 20 mg ibuprofen/kg divizata in trei prize. La copiii sub 6 ani se recomanda utilizarea formelor farmaceutice
 adecvate varstei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Ibuprofen 200 mg x 20 tb.

Ibuprofen 200 mg x 20 tb.

IBUPROFENUM
Derulati