Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Antiflebitic Mk Crema x 35 g

FITERMAN

100000609

Produs nou

COMBINATII (DICLOFENACUM+HEPARINUM)

Compoziție
100 g de crema contin heparina sodica UI si sodic g.
Excipientii sunt: alcool cetilstearilic emulgator tip A, parafina lichida, octildodecanol, mentol, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil si p-hidroxibenzoat de n-propil si apa purificata.
Contraindicații
Nu folositi ANTIFLEBITIC Mk daca sunteti alergic la diclofenac, heparina, la antiinflamatoare nesteroidiene, la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre excipientii medicamentului in leziuni cutanate indiferent de etiologia acestora: dermatite supurative, eczeme, plagi, hemoragii, infectiile bacteriene si fungiceale pielii, arsuri.
Administrare
Pe pielea zonei dureroase(pe o lungime de aproximativ 5 cm la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g de crema de 1 pana la 3 ori pe zi si se maseaza lejer.
Nu se indica masajul in cazul tratamentului afectiunilor venoase, putandu-se recurge la aplicarea unui pansament ocluziv peste zona pe care s-a aplicat crema.
Durata tratamentului depinde de indicatiile terapeutului si de rezultatul obtinut. Dupa 2 saptamani de la inceputul tratamentului este indicat sa se reevalueze medicatia.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Antiflebitic Mk Crema x 35 g

Antiflebitic Mk Crema x 35 g

COMBINATII (DICLOFENACUM+HEPARINUM)
Derulati