Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Escapelle 1.5 mg x 1 cpr.

Escapelle 1.5 mg x 1 cpr.

GEDEON RICHTER

143332001

Produs nou

LEVONORGESTRELUM

Compoziție
Un comprimat contine levonorgestrel 1,5 mg.
Celelalte componente sunt: amidon de cartof, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, talc, lactoza monohidrat.
Contraindicații
Nu luati Escapelle :
daca sunteti alergic (hipersensibil) la substanta activa levonorgestrel sau la oricare dintre celelalte componente ale Escapelle.
daca suferiti de insuficienta hepatica severa.
daca sunteti gravida.
aveti grija deosebita cand utilizati Escapelle :
daca dumneavoastra ramaneti gravida chiar dupa ce ati luat acest medicament, este important sa va adresati medicului dumneavoastra.
Nu exista dovezi conform carora Escapelle dauneaza copilului care se dezvolta in uterul dumneavoastra, dar se poate ca medicul dumneavoastra sa verifice daca sarcina nu este ,,ectopica” (caz in care copilul se dezvolta undeva in afara uterului).
Aceasta atentionare este deosebit de importanta pentru dumneavoastra daca aveti durere abdominala severa sau daca ati mai avut inainte o sarcina ectopica, vi s-a efectuat o interventie chirurgicala la nivelul trompelor uterine sau ati avut boala inflamatorie pelvina.
Trebuie evaluata posibilitatea de administrare a Escapelle la pacientele cu tulburare a functiei hepatice.
Bolile care se manifesta cu malabsorbtie severa, cum ar fi boala Crohn, poate afecta eficacitatea Escapelle.
Nu se recomanda administrarea repetata in cadrul unui ciclu menstrual datorita posibilitatii de aparitie a tulburarilor acestui ciclu.
Dupa ce ati luat Escapelle, este important sa faceti o programare la medicul dumneavoastra pentru a-l intreba despre ce metode contraceptive cu administrare regulata sunt adecvate pentru a le utiliza.
Administrare
Trebuie sa luati comprimatul nu mai tarziu de 72 ore dupa ce ati avut un contact sexual neprotejat.
Daca apar varsaturile in decurs de trei ore dupa ce ati luat comprimatul, trebuie sa luati imediat alt comprimat.
Dupa ce ati utilizat contraceptivul de urgenta se recomanda sa utilizati o metoda contraceptiva de bariera locala (de exemplu prezervativul) pana in momentul aparitiei urmatoarei sangerari menstruale.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Escapelle 1.5 mg x 1 cpr.

Escapelle 1.5 mg x 1 cpr.

LEVONORGESTRELUM

Produse asemănătoare

Derulati